چکش بادی چیست:

چکش بادی به چند اسم دیگر شناخته می شود که چکش 

پنوماتیکی ، پیکور بادی و پیکور پنوماتیکی نیز گفته می شود. چکش بادی یا چکش پنوماتیکی از چند قسمت ساده تشکیل شده است که عبارتند از دسته برای نگهداری از آن پدال برای ورود و قطع کردن باد به دستگاه، پیستون یا همان سیلندر و قلم گیر که برای نگه داشتن قلم در دستگاه می باشد.

چکش بادی برای تخریب به کار می رود که می توان از آن برای تخریب سنگ، آسفالت، بتن و غیره استفاده گردد. چکش های بادی با توجه به وزن هایشان تقسیم بندی می شوند. پیکور بادی یا همان چکش بادی از باد نیرو گرفته و کار می کند که این نیروی باد نیز باید با دبی 7 بار باشد یعنی سیلندر درون چکش بادی با فشار هوای 7 بار به حرکت می افتد در غیر اینصورت چکش بادی ( پیکور بادی) با تمام توان کار نکرده و بازدهی خوبی نخواهد داشت.

نحوه استفاده بهتر چکش بادی ( پیکور بادی) و مدل های چکش بادی توضیح داده خواهد شد.

مارک ها و برندهای متفاتی در عرصه صنعت چکش بادی ( پیکور پنوماتیکی ) و یا کلا پنوماتیکی تولید میکنند که می توان از 

اینگر سلرند، 

توکو،

اطلس کوپکو و برنهای دیگر معتبر نام برد که با توجه به برند هایشان چکش های بادی مخصوص به خود را ارائه می دهند.

در کل چکش های بادی ( پیکور بادی) از قطعات و اوازم بخصوصی تشکیل نشده و بسیار ساختار ساده ای دارند.

انواع چکش ها و پیکورهای بادی:

با تنوع کیفیت و قیمت هایی مناسب جهت مصارف راهسازی، معدنی و …

  1. چکش بادی 7 کیلویی

  2. چکش بادی 9 کیلویی
  3. چکش بادی 10 کیلویی
  4. چکش بادی 32 کیلویی

  5. چکش بادی 40 کیلویی

چکش های بادی ( پیکور بادی ) از لحاظ ظاهری به 3 دسته تقسیم می شوند:

  1. چکش بادی دو دسته که برای تخریب زمین مثل آسفالت و بتن کاربرد دارد و اپراتور با نگه داشتن دو دسته چکش بادی تعدل را حفظ کرده و تخریب را بهتر انجام می دهد. این نوع چکش ها وزنی بالای 15 کیلوگرم دارند.
  2. چکش بادی ( پیکور بادی ) تک دسته که بیشتر برای تخریب های افقی مانند دیوار ها انجام می شود و اپراتور با گرفتن دسته و بدنه سیلندر مانند هفتیر عمل کرده و عملیات تخریب را انجام می دهد. این نوع چکش های بادی غالبا وزنی پاییت تر از 15 کیلوگرم دارند.
  3. چکش بادی دسته عصایی که این چکش ها وزن هایی از 900 گرم تا 2 کیلوگرم دارند و بیشتر برای تخریب های کوچکتر به کار می روند.

برای بهتر عملکرد یا بازدهی بیشتر چکش بادی ( پیکور بادی ) بهتر است قبل از دستگاه ( چکش بادی ) واحد مراقبت نصب کرده تا هم رطوبت گرفته شود و هم گاهی روغن به دستگاه بزند. با این کار علاوه بر عملکرد بهتر عمر چکش بادی نیز بیشتر می گردد.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها